De Prietprater

Prerogatief

· Priet Prater

🎼🎼 Hallo Allemaal 🎼🎼

In deze Corona-tijden lijkt het soms wel of er steeds meer “ gekken” en dwazen opstaan, uiteraard met de gekste complot theorieën of waanzinnige oplossingen.
Bijvoorbeeld:
Netanyahu, de corrupte premier van Israël,
komt met het ( serieuze!?) voorstel om kinderen te “ chippen” met een soort sensor, zodat de overheid hen , na de lockdown, goed in de gaten kan houden!
Zogenaamd voor het C-virus, maar …..!
Dat honden en katten gechipt worden is nog tot daar aantoe, maar kinderen?
Is hij vergeten dat in de oorlog, zelfs Joodse kinderen de gele ster moesten dragen, zodat ze herkenbaar en op te sporen waren!
Dit voorstel past ook in de complottheorie dat 5G bedoeld is om, wanneer we straks allemaal gechipt zijn ( en zie hier dus de eerste aanzet) ons volledig te kunnen controleren!
Ik zal omwille van zorgvuldigheid maar niet zeggen, hoe ik deze gevaarlijke gek zou willen benoemen!😡
Ik zei het al eerder, het C-virus is objectief en ik stel met gepaste zorg vast dat het virus dus inmiddels ook het Witte Huis en het Kremlin heeft bereikt, verzamelplaatsen van “ dor hout”!
Nog effe meer over die corrupte premier.
Deze week wordt zijn kabinet geïnstalleerd en meneer wil dan ook direct aan de slag met de annexatie en inlijving van de illegale nederzettingen op de Westbank. In strijd met elk verdrag, maar door Trump en zijn schoonzoon (Jared Kushner, komt uiteraard ook voor in het Handboek “hoe wordt ik een legale oplichter en fraudeur,”) gepresenteerd als het “Ultieme Vredesvoorstel”!
Voor het Palestijnse volk nog maar een kwestie van “ slikken of stikken”!
Dit zijn dus de politici waarvan je zou mogen verwachten dat ze streven naar een evenwichtige vredestoestand!
Misschien denkt U, “ wat raakt mij dat nou!
Zijn dat diezelfde mensen, die wanneer ze lezen dat de protestgroep “ we are here” weer eens het eigendom van een ander kraakt en wij dan op het hardst schreeuwen ( ik ook!):
“ sla ze eruit, terug naar eigen land ( en soms erger). Blijf van anders eigendom af!”).
Bezie ook eens zo wat Palestijnse bewoners wordt aangedaan!
En voor de volledigheid: Israel heeft een legitiem bestaansrecht in het Midden-Oosten! Maar dan wel graag met respect voor elkaar!

De Prietprater raadt zijn lezers bij deze nadrukkelijk aan, vanavond naar de uitzending van Zembla te kijken!
Kunnen we een staaltje zien van onze “ geweldig” koninklijk huis, vooral een staaltje van de “ januskop” die dit “ huis” heeft!
Miljoenen ontvangen als subsidie, zogenaamd om een Kroondomein te onderhouden, maar MET de subsidievoorwaarden dit prachtige natuurgebied rond de 350 dagen open te houden voor ons, het volk, de betalers van deze subsidie!
Nee hoor, deze “ koning” met een kleine letter, heeft voor zich zelf bedongen dat die toegankelijkheid voor hem niet geldt!!
Redenen: privatie en natuurlijk het bij deze “ heren” horende prerogatief van de koninklijke jacht!
Je zal als belastingbetaler eens zien hoe de “ heren” lallend met elkaar het wild afschieten, gezeten op een stoeltje en opgedreven door hun dienaren/ drijvers!
Oprechte burgers nemen de moeite om dit achterhaalde gedrag van R en Prins bier, vanavond eens serieus te volgen.
Is weer eens wat anders dan die mooie praatjes( van zijn speechschrijvers).
Vanavond Ned 2 om 20.25 uur: ZEMBLA.

uw Prietprater, 🤡.